17
04
2019

Prijave za RIO MARE 3. Parenzana marathon rekordne

By admin 0

Ko odštevamo še zadnje dni do dogodka, vas lahko obvestimo, da so prijave za tretjo izdajo definitivno najlepšega tekaškega dogodka že rekordne. Še vedno lahko sodelujete v nagradni igri na naši FB STRANI TUKAJ in si priborite gratis startnino zase ali za prijatelje, ki jih boste povabili na dogodek.

Ne pozabite, da je prijava potrjena s plačilom stratnine in avtobus rezerviran, ko se poravna plačilo zanj. Le to lahko izvedete skupaj s startnino in si zagotovite prevoz iz Marine do Kanegre, kjer je tudi start dogodka. To naredi namreč večina udeležencev. Potrebno pa je omeniti, da je število mest na avtobusu omejeno in gre po načelu do zasedbe mest.

V teh dneh bomo objavili tudi točen program dogodka in seznam potrjenih prijav ter odhodov za avtobuse. Imejte v mislih, da je 27. april praznik, da je start ob 10.00 uri in da je na mejnem prehodu pričakovana gneča.

Najbolj pomembno pa je, da imaste OSEBNI DOKUMENT od starta v Kanegri, do cilja v Sloveniji, ves čas ob sebi. Brez dokumenta meje ne boste mogli prečkati. In NE, VOZNIŠKA NI OSEBNI DOKUMENT. Veljaven osebni dokument za prečkanje meje sta osebna izkaznica in potni list.

Začnite prvomajske počitnice z nami.

Se vidimo

Comment
0

Leave a reply

OCEAN LAVA PARENZANA TRIATHLON, PARENZANA MARATHON info@oceanlavaparenzana.eu

FATBURN EVENTS © 2004-2018