19
04
2018

POMEMBNE informacije 2. PARENZANA MARATHON

By admin 0

Spodaj je na voljo STARTNA LISTA za 2. Parenzana marathon. Kar nekaj vas je bilo takšnih s katerimi smo šele v zadnjih dneh razvozlali plačila, zato na tem seznamu, ki je bil pripravljen predhodno niste. Je pa vaša prijava potrjena na seznamu prijav, ki je na voljo TUKAJ. Objavljamo tudi seznam: STARTNA LISTA ZA OBJAVO . Vsi tisti, ki niste na nobenem seznamu pa ste vseeno plačali prosimo, da nam posredujete potrdilo o vplačilu na naš e naslov info@oceanlavaparenzana.eu, da še pred prevzemom številk uredimo in vse uskladimo.

AVTOBUSNI PREVOZI:  na voljo so avtobusni prevozi iz Marine Portorož (kjer predlagamo, da pustite avtomobile) v Kanegro, kjer je start. AVTOBUS JE POTREBNO REZERVIRATI. Rezervira se sedež s plačilom v višini 5 EUR. Seznam prijav in plačil za prevoz je na voljo TUKAJ. Prevozi so ob 8.00, 9.30 (2 avtobusa+kombiji za prevoz oseb) in če ne bo zastojev na meji, še en prevoz med 10.15 in 10.30 uro (za zamudnike). Prevoz iz Kanegre v Marino Portorož bo par minut pred startom, ko se bo odpeljala tudi garderoba za cilj, Marino Portorož. Avtobus bo udeležence na krajši trasi (6 km) čakal na mejnem prehodu in jih odpeljal do Marine Portorož.

PREVZEM STARTNIH PAKETOV: je za vse udeležence v Kanegri, na ploščadi ob morju (enako kot lani) od 8.30 ure dalje. Ob prevzemu potrebujete svoj osebni dokument. Če prevzemate za druge pa kopijo le tega. Slika mikrolokacije je spodaj.

IDENTIFIKACIJA: Še enkrat velja opozorilo, da imejte ob sebi ves čas osebni dokument, saj brez njega prehod meje ne bo mogoč. Prav tako prevzem paketov brez dokumenta ne bo mogoč.

STARTNE ŠTEVILKE: vsi udeleženci morajo nositi startne številke pripete spredaj na prsi, ves čas teka.

TRASA: Celotna trasa je na voljo na ogled TUKAJ

START: za vse trase je ob 11.00 uri v Kanegri ob morju.

OKREPČEVALNICE: na trasi bo več okrepčevalnic z vodo in sadjem. Okrepčevalnice bodo na naslednjih točkah:

  • mejni prehod Sečovlje (6 km)
  • Sečovlje (7.5 km)
  • Seča (10 km)
  • Marina Portorož (13 km)
  • Bernardin (16 km)
  • Obrat Piran (samo obrat, NI OKREPČEVALNICE)
  • Bernardin (18.5 km)
  • cilj MARINA PORTOROŽ 21 km

GARDEROBA: le to boste lahko oddali pred startom v prijavno službo, ki jo bo dostavila v avtobus, ki bo vso robo peljal na cilj, v Marino Portorož. Tam jo lahko na podlagi številke tudi prevzamete.

ŠTAFETE: predajno mesto štafet je na mejnem prehodu, na slovenski strani in v Marini Portorož. Člani štafet morajo na teh označenih mestih s številko na prsih, počakati svoje ostale člane. Udeleženec štafeto preda z dotikom roke in s tem štafeto preda naslednjemu članu, ki teče do druge predaje ali do cilja.

PREVOZ IZ MEJE V CILJ (SAMO ZA ČLANE 6 km teka FOR FUN in člane štafet): poskrbite, da vas v cilju na mejnem prehodu naša merilna ekipa zabeleži. Na okrepčevalnici se za prvo silo okrepčajte z vodo in sadjem in se odpravite do avtobusa, ki bo par metrov stran čakal, dokler se ne zapolni. Potem odpelje udeležence na cilj in se vrne še po ostale. Do Marine in nazaj je cca 15 min.

HRANA V CILJU: Za vse udeležence bo na voljo topel obrok v restavraciji Marine Portorož. Na voljo bo tako brezmesni kot mesni obrok.

RAZGLASITEV IN PODELITEV: med vsemi udeleženci bomo cca 15 minut po prihodu zadnjih tekačev pričeli z žrebom in podelitvijo nagrad in medalj najhitrejšim.

VREME: VREME BO, NAPOVED JE ODLIČNA. Poskrbite za rehidracijo saj bo vroče.

PEŠCI, SPREHAJALCI IN PROMET NA TRASI: do mejnega prehoda pretirane gužve na Parenzani ni. Kar nekaj pa je po navadi sprehajalcev ob solinah in do Marine Portorož. Od tam naprej, torej na najdaljši trasi, pa bodite strpni, saj trasa poteka do obrata ob promenadi, kjer je precej sprehajalcev. Nazaj pa se vračate po pločniku ob cesti. Prostora ni na pretek, zato bodite še posebej pozorni. NAJDALJŠI TEK, 21 km SI VZAMITE ZA UŽITEK IN SPROSTITEV

ZDRAVSTVENA SLUŽBA: v primeru poškodb ali nesreč prosimo, da pridete do najbližje okrepčevalnice ali točke, kjer lahko naša ekipa pride z vozilom in poskrbi za vas. Reditelji bodo prav tako na vseh okrepčevalnica in križiščih v primeru nesreče jih kontaktirajte in povezali se bodo z zdravstveno službo, ki bo v najhitrejšem možnem času prišla do vas.

Želimo vam dobre finalne priprave in vrhunski tekaški dogodek.

Se vidimo

Comment
0

Leave a reply

OCEAN LAVA PARENZANA TRIATHLON, PARENZANA MARATHON info@oceanlavaparenzana.eu

FATBURN EVENTS © 2004-2018