25
04
2017

1. Parenzana marathon uspešno za nami

By admin 0

Kljub velikemu logistično organizacijskem zalogaju, smo uspešno izvedli prelep tekaški dogodek, s startnim prizoriščem v Kanegri in ciljnim, v Marini Portorož. Vreme je bilo za udeležence naravnost idealno in sonce brez oblačkov je nekaterim povzročalo tudi pomanjkanje dodatnih okrepčevalnic.

Kljub napovedanim poostrenim pregledom in zastojem na meji, pa je ob tej priložnosti potrebno pohvaliti tako hrvaško kot slovensko stran, k odlični izvedbi mejnega prehoda za naše udeležence, ki za le te praktično ni pomenila dodatne izgube časa.

Prelepa trasa, kjer se iz starta vidi vse do Pirana in nazaj do Marine Portorož, je udeležencem razkazala vse lepote, ki jih tako slovenska kot hrvaška stran ponujata. Tisti na najdaljši, 21 km trasi pa so si to, lahko tudi osebno ogledali, saj je le ta potekala vse do vstopa v Piran in preko “hribčka” nazaj v Portorož in Marino do cilja.

Rezultate si lahko ogledate v datotekah spodaj:

Na voljo je že nekaj slik na naši FB STRANI TUKAJ.

Slike so tudi že na voljo v naših galerijah:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

GALERIJA 3

Hvala vsem še enkrat, ki ste podprli dogodek in tekli z nami. Verjemite, da nas bo drugo leto še več in tudi dogodek bo nivo organizacije povzdignil.

Srečno

Comment
0

Leave a reply

OCEAN LAVA PARENZANA TRIATHLON, PARENZANA MARATHON info@oceanlavaparenzana.eu

FATBURN EVENTS © 2004-2018